top of page
Yazarın fotoğrafıSema Özpekmezci

Kız Gibi - Kadın Hormon Döngüsüne Göre Yaşam Programı

Güncelleme tarihi: 7 Eki

14 Kasım başlangıç tarihli programımızda kontenjan dolmuş, kayıtlar kapanmıştır. İlginize çok teşekkür ederiz.


Bir sonraki programımızla ilgili ilk haber alanlardan olmak isterseniz, bize info@semaozpekmezci.com mail adresinden yazabilirsiniz.


Türkiye'nin ilk kadın hormon döngüsüne göre beslenme ve yaşam programını duyurmaktan mutluluk duyarım :) Kendi yaşadığım süreçle ve bu sene okulda aldığım eğitimle beraber, kadınların yaşadığı hormon dalgalanmalarının beslenmeyle ne kadar da alakalı olduğunu ama bunların bize hiç öğretilmediğini ve bizimle hiç paylaşılmadığını fark ettim. Bu nedenle, ülkemin bütün kadınlarına bunu anlatmak ve öğretmek için bu programı hazırladım.

Kız Gibi Hormon Döngüsüne Göre Yaşam Programı

Birlikte harika bir 4 hafta geçireceğiz. Psikolojimizi, duygusal geçişlerimizi, iştahımızı, hayata bakışımızı, hatta ilişkilerimizi anlamlandırmamızı sağlayan bir sistemin içinde yaşıyoruz aslında ve bunların hepsini bu programda öğreneceğiz. Bu programın aynı zamanda kendinize ya da bir kadın arkadaşınıza harika bir hediye de olabileceğine inanıyorum çünkü her kadının bilmesi gereken, çok önemli bir yaşam bilgisi içeriyor. Hormon rahatsızlıkları olanlar katılabilir. Polikistik over, sebepsiz infertilite, tiroid, insülin dengesizlikleri, diyabet ve bu tarz tüm hastalıklar için destekleyici bir programdır. Bunların dışında katılmak için hiçbir rahatsızlığınız olması gerekmez, özel bir hastalığı olmayan sağlıklı her kadının da bu döngüyü bilmesi lazım.


Bu programa katıldığımda neler olur?

-Hormon döngünüze göre beslenmeyi ve yaşamayı öğrenmiş olursunuz.

-Hormon döngünüze göre açlık ve tok kalma sürelerinizi belirlemeyi, duygusal durumunuzu anlamayı ve bunları nasıl dengeleyeceğinizi öğrenirsiniz.

-Bedeninize ömürlük iyi bakmak için neler yapabileceğinizi öğrenirsiniz.

-Kilo vermek isteyen kilo verebilir, almak isteyen alabilir, korumak isteyen de koruyabilir.


Sizlere kadın hormon sistemininin ihtiyaçlarına göre beslenmeyi detaylı bir şekilde öğreteceğim. Böylece ömür boyu sürdürebileceğiniz, bir kadın olarak hormon döngünüze çok faydalı olan bir beslenme biçimini yaşamınıza dahil etmiş olacaksınız.

Bununla birlikte bilgi dosyaları, tarifler, menü örnekleri, hepsini sizlerle paylaşacağım.


Program kimlere uygundur?

Bu programa ergenlikten itibaren tüm kadınlar katılabilir.

Perimenopoz ve menopoz sürecine uygundur.

Döngüleriniz aylık olmasa da, regl olmuyorsanız da, dengesiz oluyorsanız da uygundur.


Kimlere uygun değildir?

Hamile ve emzirenler için uygun değildir. Bu dönemlerde hormonlar tamamen değiştiğinden, anlattığımdan farklı şeyler yaşanıyor olacak. Sizleri bu özel dönemleriniz geçtikten sonra beklerim :)


Program Detayları

Program 4 hafta

14 Kasım'da başlıyoruz ve ilk 4 günümüz hazırlık


Canlı Yayınlar

1. Hormonlarımızı Tanıyalım

14 Kasım 2024 - Perşembe 20:00

2. Döngüsel Beslenme

17 Kasım 2024 - Pazar 20:00

3. Soru-Cevap

21 Kasım 2024 - Perşembe 20:00

4. Hormonal Döngüye Göre Hareket Planı, Stres Hormonu Kortizol

25 Kasım 2024 - Pazartesi 20:00

5. Değişen Hormonlarla Değişen Duyguları Dengeleme

(Klinik Psikolog Constantinos Hadjichristofi)

1 Aralık 2024 - Pazar 20:00

6. Yaşamdaki Toksik Yüklerin Etkisi ve Soru-Cevap

4 Aralık 2024 - Çarşamba 20:00

7. Hormon Döngümüze Göre Hayata Devam Edebilmek

12 Aralık 2024 - Perşembe 20:00


Program sonu 13 Aralık 2024'tür.


Tüm canlı yayınlar Türkiye saati ile 20:00'dedir ve Zoom üzerinden gerçekleşecektir.

Yayınların kaydı 48 saat aktif kalacaktır. Canlı yayın zamanı size uymuyorsa 48 saat boyunca izleyebilir, yakalayabilirsiniz.


Program boyunca beslenmeyi uygulayabileceğiniz tüm dökümanlar sizde kalmak üzere sizinle paylaşılacaktır.


Programım online olduğu için dünyanın her yerinden katılabilirsiniz.


Ücret : Tüm program KDV dahil 7.000 TL


** Sorularınız için info@semaozpekmezci.com adresine yazmanızı rica ederim.


Kredi kartı ile ödemek isterseniz, aşağıdaki link üzerinden kaydınızı oluşturabilirsiniz.


Şayet EFT ile ödemek isterseniz, banka detaylarını info@semaozpekmezci.com adresinden, asistanım Tuğçe'den alabilirsiniz.


Yasal uyarı: Bu programın içeriği özel olarak Sema Özpekmezci tarafından oluşturulmuştur ve tescillidir. Program boyunca paylaşılan dökümanların, içeriğin, ses kayıtlarının ve paylaşılan/verilen her türlü bilginin başka bir yerde izinsiz kullanılması, kopyalanması yasaktır. Tespit edildiğinde gerekli makamlara başvurulacaktır.


ÖNEMLİ!

*Programa kişi sayısı ile katılımcı aldığımızdan, 11 Kasım 2024 tarihinden sonra iptal veya iade yapılamamaktadır. Sorulmaması ve istenmemesi rica olunur. Programı ilerleyen zamanlarda da dilediğinizde kendiniz uygulayabilirsiniz.


** Kaydınızı yaptırdıktan sonra bir onay e-maili geliyor. Şayet adresinizi sisteme doğru yazmadıysanız, email size ulaşmıyor ve biz de size ulaşamıyoruz. Kayıt olurken email adresinizin doğruluğunu lütfen kontrol eder misiniz?


Otomatik maili almadıysanız lütfen spam kutunuzu kontrol ediniz. Ayrıca, 13 Kasım 2024 günü program başlangıcından bir gün önce, tüm detayların olduğu bir email gönderiyoruz. Bu email bazen spama düşüyor veya ''hotmail'' uzantılı mail adresleri toplu mailleri almıyor. 13 Kasım günü email almamışsanız, mutlaka info@semaozpekmezci.com adresinden bizimle irtibata geçmenizi rica edeceğiz. Emaili almadıysanız ve iletişime de geçmediyseniz, bu konuda sorumluluk almadığımızı belirtmek isteriz.


*** Bu beslenme hiçbir hastalığın iyileşmesi için garanti vermemektedir. Bu konuda bir sorumluluk almadığımızı belirtmek isterim. Bu programa katılarak kendi isteğiniz ile aylık hormon döngüsüne göre bir beslenme yapmak istediğinizi kabul etmiş sayılırsınız. Özel durumlarınız için doktorunuza danışmanızı rica ederim.

Programda bireyselleştirme yapılmamaktadır.


Heyecanla bekliyorum.


Herkese sevgilerimle,

Sema




7.420 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Comments


bottom of page